Contact

Noor de Vries

Contact Form

U me ook e-mailen op [email protected], en ik zal daar antwoorden. Ik heb al een website over wc-brillen, en ik zal het bijwerken van deze binnenkort met links en info voor de nieuwe site. Het zal gemakkelijker te lezen en zal het gemakkelijker maken om informatie te vinden over de wc-bril die u zoekt. Kijk naar de foto aan de rechterkant om mijn site te zien. Ik zal ook post over de wc-brillen die ik koop op deze blog, maar ik zal niet in staat zijn om hier te posten als ik hetzelfde kopen van een andere leverancier, of als het product heeft een andere stijl of kleur. Ik zal geen wc-brillen op mijn blog verkopen als ik kan garanderen dat ze zullen werken met de nieuwe website en het nieuwe websitethema waar ik momenteel aan werk. Ik zal geen creditcardbetalingen nemen voor bestellingen van wc-brillen, maar ik zal een kleine hoeveelheid geld nemen van elke toiletbril die ik verkoop. Ik hoop dat deze informatie is nuttig voor mensen die op zoek zijn naar een wc-bril of gewoon op zoek naar verbetering van hun wc-bril.

Ik ben erg aardig, en hoewel het misschien onbeleefd lijkt, zou ik mijn best doen om te helpen. Dus alsjeblieft, lees dit en vergeet niet dat ik een heel aardig persoon ben. Ik hoop dat het niet te pijnlijk is om te lezen over uw wc-bril situatie. Dus alsjeblieft, ik beloof dat ik mijn best zal doen. In deze post zal ik u een paar dingen laten zien die ik heb gedaan op deze blog over wc-brillen, en ik hoop dat u het nuttig vindt.

1) Ik gebruikte de volgende toiletten in mijn woonplaats, Utrecht, Nederland. Het is in een goede buurt. 2) Na het lezen over het gebruik van de toiletten in andere steden, heb ik besloten dat het gebruik van deze toiletten zijn niet de beste en ik besloot om te zoeken naar iets meer geschikt in mijn stad.

Openingstijden