Over mij

Noor de Vries

Jongeren

Toen ik klaar was met school en besloten om te verhuizen naar een betere plek wist ik dat ik wilde iets dat comfortabel was voor mij te vinden, maar dat voelde nog steeds comfortabel. Daarom bedacht ik dit ontwerp, iets dat je zal helpen de perfecte stoel te vinden. Het helpt je ook veel geld te besparen, want ik heb mijn stoelprijzen veel zien stijgen, wat erg frustrerend is. Dus ik hoop dat je blij zult zijn met mijn stoel ontwerp, en dat het zal u helpen om degene die je wilt vinden. Ik heb ontworpen een paar verschillende soorten zitplaatsen, en zal na de ontwerpen in de nabije toekomst.

Ik wil u bedanken voor uw steun tot nu toe. Het heeft deze blog mogelijk gemaakt voor mij om te doen wat ik graag doe, en tot nu toe heb ik veel steun gekregen van de fans van het toilet. Dus ik wil iedereen bedanken, zelfs als ik niet reageren op u persoonlijk.

Op sociale media vind je mij aan mijn alias, namelijk ‘Liarbabies’. Ik schrijf over allerlei dingen, waaronder wc-brillen en allerlei andere dingen, ik weet niet de werkelijke naam van deze blog. En daar wil ik het niet over hebben. Ik doe dit omdat ik vind dat we dat allemaal moeten doen. Dus ik zal proberen dit kort te houden. Ik ben lesbisch. Ik ben een etnische minderheid. Ik kom uit het Verenigd Koninkrijk. Ik ben een vrouw. In de volgende paragraaf zal ik iets zeggen dat sommigen van u al hebben gezegd, maar ik denk dat het belangrijk is. Het maakt me niet uit hoe lang het duurt, hoeveel mensen het al gezegd hebben. Ik ga het nog steeds zeggen: ik ben lesbisch.

Wat wil ik van je? Als ik je zou vragen wat je wilde weten, wat zou je dan zeggen? Wat zou je verwachten te horen? Zou je verwachten dat er iets “een grap” of een opmerking die je zou zien als een “grap”? Zou je verwachten dat een van de dingen die we kunnen zien op sociale media nu? Wat als ik je vertel dat ik lesbisch ben?

Ik ben een kunstenaar. Ik hou van schilderen, tekenen en schrijven. Mijn eerste werk was in 20

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om een verschil te maken voor de mensen van dit prachtige en mooie land.

Er zijn vele manieren om uit wc-bril en ze omvatten niet verlaten van de stoel op zijn plaats, schoonmaken, en zelfs veranderen. Ik probeer een oplossing te vinden die ik zelf kan doen. Ik gebruik geen zuignappen omdat ze niet lang meegaan. Ik verander ook niet van stoel. Ik gebruik deze methode als de stoel is gebruikt in een jaar en de stoel is behoefte aan nieuwe verf of een andere reparatie. Ik gebruik meestal alleen wc-brillen voor 10-15 minuten per dag. Ik heb geen enkele stoel niet schoongemaakt gezien sinds ik er ben geweest. Dit is de laatste keer dat ik van stoel veranderde in mijn leven. Het toilet dat ik gebruik is een Nederlandse stijl. Het is erg comfortabel. Het is geen goedkope stoel en het is niet een die ik ga veel geld uitgeven aan. Ik heb zoveel complimenten gehad op deze stoel. Mensen hebben gevraagd om mijn toilet te gebruiken.