Waar worden wc-brillen gemaakt?

Noor de Vries

We moeten ze zelf maken.

In Nederland woon ik in een buitenwijk genaamd Aarhus, die maar één toilet heeft, en er is geen straatreiniging. Als u naar de hoek van de weg loopt waar het dichtstbijzijnde toilet zich bevindt, ziet u een vuilniscontainer. Dit is waar de stoelen worden gemaakt. In feite zijn wc-brillen gemaakt met twee delen. Het eerste deel is de stoel zelf. Dit deel is gemaakt van twee stukken, die aan elkaar zijn bevestigd. Het tweede deel is een stuk karton, gemaakt van karton met een speciale lijm die tussen de twee stukken wordt geplaatst. Nadat de lijm is uitgehard, kan de lijm niet meer hechten en wordt het kartonnen stuk van de stoel verwijderd. Dit is een basisproces. U wordt aangemoedigd om een kijkje te nemen op deze foto om het proces te begrijpen. Welke soorten wc-brillen bestaan er? Omdat het een fundamentele stap is, wordt het “het eerste deel” genoemd. toiletbril vergelijk is ook een proefrit waard. Zo wordt de stoel van het toilet gemaakt. Zoals u zien, is er een insert voor de stoel, en je moet de weg te vinden tussen deze twee stukken en invoegen. Dit wordt het “tweede deel” genoemd. Dit deel wordt gedaan op exact dezelfde manier, en je ook zien dat het stuk van de stoel die wordt ingevoegd is ook een beetje groter dan het gat, dus het moet worden ingevoegd met een beetje een gat. Deze onderdelen worden het “interieur” genoemd. De laatste stap heet het “grootste deel” en het enige wat je doet na deze stap is om ervoor te zorgen dat de stoel niet valt, en wanneer de stoel is op het toilet het niet vallen op de vloer, zodat je niets verliest.

Nu moeten we alle puzzelstukjes bij elkaar krijgen. De sleutel is om je verbeelding hier te gebruiken. Hier zijn de stappen die we moeten volgen: 1. Maak een stuk plastic of een kartonnen stuk dat is ongeveer 2m x 1m x 6m, en plak het op de muur, in uw badkamer. Het idee is om een soort van een tunnel te creëren, zodat mensen die stoelen willen kopen niet over het toilet hoeven te lopen om de stoel te bereiken en te verdwalen. De grootte van de plastic buis is het aantal mensen dat je nodig hebt, maar je moet niet gebruik maken van de grootte van de buis om te kiezen tussen verschillende opties. Bijvoorbeeld, als er een toilet op de vloer, en je moet drie zitplaatsen, kies twee, en de derde, maar kies niet een grotere buis die meer mensen kan houden.

2. Kies de goedkoopste optie van uw wc-brillen. Je kon een standaard wc-bril gebruiken of je kon de stoel met de stoelhouder die een eenvoudig gat in de vloer is krijgen. En je de stoel altijd groter maken door een grotere zithouder toe te voegen. Maar als je op weg bent naar de badkamer, kun je niet altijd met behulp van de goedkoopste opties. Je niet de beste wc-brillen thuis omdat sommige toiletten op een andere plaats zijn. Als je dit niet leuk vindt, dan kun je altijd de stoel met een stoelhouder in een winkel krijgen en een kijkje nemen op de wc-bril en de beste kiezen die het meest comfortabel voor je is. Als u gebruik maken van een wc-bril in een plaats waar er slechts één toilet en dat is een dure plek waar u veel meer voor een stoel dan een standaard wc-bril in die plaats betalen, dan u kiezen voor een stoel die niet goedkoop is.