Wat is het grootste merk voor wc-brillen?

Noor de Vries

‘Dat hangt af van je stijl en de kwaliteit’. Hetzelfde kan gezegd worden van wc-papier. Dit onderscheidt dit product van andere producten zoals Douchebak 180×90. Ik ben niet geïnteresseerd in een wc-papier dat voelt geweldig op je huid, maar ik wil niet verantwoordelijk zijn voor dat als je morsen je kleine vrolijk op de vloer. Dus besloot ik om wc-papiermerken te gaan verzamelen en testen vanuit een ander perspectief: om een onbevooroordeelde mening te krijgen.

Ik ben een professionele schrijver met ongeveer 18 jaar ervaring. In dit geval ben ik niet alleen een auteur, maar een blogger die mijn mening zal delen over elk onderwerp dat voor mij van belang is geweest. Ik ben momenteel de redacteur van de blog “Stamma’s Kitchen” en zal blijven schrijven over keuken onderwerpen van nu af aan. Ik heb een Bachelor of Science graad in Economie aan de Universiteit Utrecht. Ik ben ook een ervaren professionele fotograaf met dezelfde mate. Ik ben een professionele fotograaf, blogger, vertaler en webdesigner. Ik zal gebruik maken van deze vaardigheden en ervaring om te schrijven over wat ik ben geïnteresseerd in in deze blog, alsmede over nieuwe producten, diensten of producten die ik zie in de markt. Ik schrijf niet altijd dezelfde dingen elke dag, maar ik probeer mijn blog elke dag bij te werken met wat ik interessant vind in de wereld van het bedrijfsleven. In de tussentijd hoop ik dat de lezers kunnen genieten van mijn blog. Ook Douchegordijn 2.20 Hoog kan een poging zijn. Ik ben geen professionele blogger, noch heb ik beweren dat een expert op iets. De meningen hier uitgedrukt zijn mijn eigen en eerlijk, maar moet worden genomen met een korreltje zout. Ik schrijf ook over fotografie, design, marketing, fotografie en mode.

Over mij

Ik ben geboren in Nederland in 1984 en ik ben nu fulltime professioneel fotograaf en schrijver. Ik ben een onafhankelijke aannemer en ik werk met klanten op het gebied van commerciële, fotografie, reclame, media, design, design, mode en retail. Ik word vaak uitgenodigd om deel te nemen aan conferenties en om lezingen te geven over mijn werk. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met toiletbril