Welke soorten wc-brillen bestaan er?

Noor de Vries

Ik heb ze niet. In deze blog zal ik de verschillende soorten wc-brillen beschrijven.

De volgende lijst is een bijgewerkte versie van dit bericht. Daardoor is het zeker beter dan Miele Onderdelen Stofzuiger. Ik heb veel nieuwe foto’s toegevoegd, verschillende modellen en beschrijvingen van elke wc-bril toegevoegd en de volgorde van de modellen in de tabel veranderd. Het bevat ook een uitleg van de informatie die vaak ontbreekt. Om de tafel begrijpelijker te maken, ontbreken sommige namen, vooral sommige die ik op het internet heb gevonden. Het is ook mogelijk dat het model dat ik heb beschreven niet in de tabel staat. Neem gerust contact met me op als je iets vindt wat ik verkeerd heb. 1. Dachse – De meest verkochte type wc-bril. Het is het model van de wc-bril dat wordt verkocht in de Nederlandse supermarkten. De meest voorkomende modellen zijn: de 2-zits, 3-zits en 5-zits. Dachse wc-brillen zijn vrij goedkoop, en het meest populaire model is de 3-zits. De 3-zits heeft twee wielen, een aan elke kant en de stoel is ontworpen voor gebruik door vrouwen. Het is zo ontworpen dat het toilet volledig wordt ondersteund door de persoon die erop zit, waardoor het comfortabeler is om op te zitten. Als je naar de foto kijkt, kun je zien hoe de stoel zichzelf ondersteunt.

Toen ik opgroeide in Nederland, hadden we een toilet waar het toilet werd gebouwd voor de vrouw om op te zitten. De stoel is zo gebouwd: De man zat op de top van de stoel als een man, maar de vrouw zat op het toilet als volgt: Ze zou het dragen van haar nachtjapon onder haar bed, maar de man was in staat om te slapen op de top van de wc-bril. Ook toiletbril is een test waard. Ik weet het, ik weet het – het is een beetje raar, maar ik wilde het ook delen met jullie, en ik denk dat er een aantal mensen die er zijn die echt graag de manier waarop wc-brillen kijken als ze een beetje meer comfortabel voor vrouwen. Maar natuurlijk, als je van dat soort dingen vindt kun je een wc-bril te vinden in elk land, toch? Dus laten we eens kijken naar hoe toiletten eruit zien, en ook hoe ze comfortabeler te maken voor vrouwen. Voordat ik begin, is het misschien een goed idee om erop te wijzen dat ik het heb over wc-brillen en niet badkamers, en de volgende zijn niet bedoeld als een gids voor welke badkamer te gebruiken wanneer. Laten we beginnen met te praten over hoe wc-brillen worden gemaakt. Elke wc-bril bestaat uit twee hoofdonderdelen.